Ubisoft Oyunları için Muazzam Boyutta Zam!

Oyunlara gelen artırımlar ile belimiz yeteri kadar bükülmüş ve oyunlara ulaşmamız neredeyse imkansız hale gelmiş iken, bir berbat haber de Fransız yayıncıdan geldi. Ubisoft oyunları, dün gece prestijiyle yapılan artırım ile hem Steam hem de Ubisoft Connect mağazalarında tabir yerindeyse uçuşa geçti. Ayrıntılar haberimizde.

Türk oyun severler olarak, vakit içerisinde sık sık artırım haberi ile karşılaşmıştık. Bundan sonra da müsabakaya devam edeceğiz. Hatırlayacağınız üzere, Steam mağazasının kur güncellemesi ile özellikle Valve oyunlarının fiyatlarında önemli bir sıçrayışa şahit olmuştuk. Öbür birtakım büyük yayıncıların oyunlarının fiyatlarında da tıpkı biçimde artışlar yaşanmıştı. Activision Blizzard ve Electronic Arts oyunları da artık 1000 TL üstü fiyatlar ile karşımıza gelmeye başladılar.

Şubat ayının başında Paradox Interactive şirketinin de Arjantin ve ülkemiz için yüzde üç yüz artırımı bekler iken, ortaya Ubisoft sürpriz bir formda kaynak yaptı. Fransız yayıncının öncelikle kendi, sonrasında da Steam mağazasındaki oyunlarına muazzam boyutta artırım uyguladı. Kış indirimlerinden faydalan(a)madıysanız, ne yazık ki şimdilik geçmiş olsun. Zira karşımızda öbür bir makûs tablo var.

Ubisoft Oyunları Fiyatlarında Büyük Artış Yaşandı

Bu durumun en dikkat çeken örnekleri ise Assassin’s Creed Origins, Odyssey ve Valhalla oyunlarının standart sürümlerinin 699 TL oluşu. Birebir halde Far Cry 5, Watch Dogs 2 ve Anno 1800 oyunlarında da misal bir durum kelam konusu. Bu fiyatların Ubisoft Connect mağazasında da tıpkı olduğunu söylemeden geçmeyelim. Hayli eski olmasına karşın, The Crew üzere bir oyunun fiyatı artık 349 TL iken, The Crew 2 ise 589 TL oldu. Şayet bu oyunların özel sürümlerini almaya kalkarsanız, dört haneli sayıların size el salladıklarını göreceksiniz.

Son olarak, Ubisoft oyunları dışında, Steam mağazasının genelindeki birçok oyuna da uçuk fiyatta artırımların yapılmış ve yapılmakta olduğunu görebiliyoruz. Mesela Mortal Kombat 11 Ultimate paketi artık 799 TL olmuş iken, Democracy 4 252 TL ve Bus Simulator 21 da 325 TL oldu. Steam mağazasını dolaşarak çok daha fazla örneğe denk gelebilirsiniz.

Başa dön tuşu