Modern Warfare 2 Yeni Canlı Aksiyon Fragmanı, Yıldızlar Geçidi

Her yeni Call of Duty için klasik olarak canlı aksiyon fragmanları yayınlanmıştı. Her birinde de ünlü isimleri kamera karşısına geçmiş iken görmüştük. Yeni oyun da bu sistemi bozmadı. Modern Warfare 2 yeni canlı aksiyon fragmanı yayınlandı.

Infinity Ward tarafından geliştirilmiş ve Activision tarafından da yayınlanacak olan oyun ile buluşmaya fazla bir vakit kalmadı. 28 Ekim 2022 tarihinde PC (Battle.net ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan Çağdaş Warfare 2, halihazırda ön-siparişe açık ve 20 Ekim 2022 öncesinde alırsanız da ana senaryo moduna sekiz gün evvelce erişim sağlayabileceksiniz.

Modern Warfare 2 Yeni Canlı Aksiyon Fragmanı Yayına Verildi

Geçtiğimiz haftalar da çok oyuncu moduna ait ayrıntılar da verilmiş olan oyun için yakın bir vakit evvel hem çıkış fragmanı hem de PC fragmanı yayınlanmıştı. Bu sırayı artık de klasik canlı aksiyon biçiminde hazırlanmış olan takip etti. Çabucak aşağıdan izleyebileceğiniz fragmanda, Nicki Minaj, Pete Davidson ve Lil Baby dahil birçok ünlü ismi görebiliyoruz.

Ünlü isimlerin ordu marşı ritminde ‘Squad Up’ müziği söylediklerini görebiliyoruz. Rap esintilerinin de olduğu fragmanın, bir oldukça eğlenceli olduğunu söylesek, çok da yanlış olmaz diye düşünüyoruz.

Call of Duty: Çağdaş Warfare 2 Konusu

2019 yılında çıkmış olan Çağdaş Warfare için devam niteliği taşıyan Çağdaş Warfare 2, Task 141 grubunun terörist komplosunu ve Birleşik Devletler’e yönelik saldırıyı etkisiz hale getirmek için Asya, Avrupa ve hem Güney hem de Kuzey Amerika olmak üzere dünyanın dört bir yanına giderek verecekleri çabayı anlatacak. Senaryoda ayrıyeten Meksika Özel Kuvvetler’den Albay Alejandro Vargas ve muhalifler üzere yeni müttefiklerimiz de olacak.

Başa dön tuşu