Tesla Araçları için Steam Desteği Yakında Geliyor

Elon Must tarafından yapılan yeni açıklama ile Tesla araçları için Steam desteği yakın bir vakitte mümkün olacak. Önümüzdeki ay içerisinde de demonun gelmesi planlanıyor. Elbette bir aksilik olmaz ise. Ayrıntılar haberimizde.

Son devirde özellikle Twitter satın alımı ve sonrasında yaşanan gelişmeler Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla, ürettiği araçları yakında ‘dört tekerlekli oyun bilgisayarı’ olarak da tanıtmaya başlayacak üzere görünüyor. Hatırlayacağınız üzere, evvelki modellerde Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3: Wild Hunt oynayabilmek mümkün olmuştu. Ayrıyeten bütünleşik Tesla Arcade ile Cuphead ve Sonic the Hedgehog da yolda giderken oynayabileceğiniz oyunların ortasında yer alıyor.

Şu an için CD Projekt RED oyunlarının, AMD Ryzen işlemcisi ve RDNA 2 grafik işlemcisi ile gelen S ve X model araçlara da getirilmesi konusunda yeni bir açıklama yapılmış değil. Görünüşe nazaran de Tesla önceliğine Steam mağazası entegrasyonunu almış.

Tesla Araçları için Steam Dayanağı Önümüzdeki Ay Gelebilir

Şubat ayı içerisinde Twitter üzerinden bir paylaşımda bulunan Elon Musk, şirketin Steam oyunlarının makul Tesla modellerinde oynanabilmesini sağlamak için çalışma yürüttüğüne dair haber vermişti. Yakın bir vakit evvel de hususla ilgili olarak yeni bir gelişme yaşandı ve süreç hakkında daha yeterli bilgi sahibi olduk.

teslaownersSV Twitter hesabı tarafından “Tesla’nızın bir oyun konsolu olduğunu biliyor muydunuz? Çocuklarım Tesla’mızdaki hayranlık uyandırıcı oyunları seviyor. Tesla vakitle daha güzel hale gelen tekerlekli telefonlar yapıyor.” halinde yapılan bir paylaşıma yanıt veren Musk, Steam entegrasyonunda evre kaydettiklerini ve demonun önümüzdeki ay yayınlanabileceğini söyledi.

İlk etapta 2048 ve Beach Buggy Racing var iken, vakitle çok daha fazla oyun eklenmiş durumda ve haliyle aracın şarj olması esnasında vakit geçirmek için çok daha fazla seçeneğinizin olduğu söylenmiş. Her ne kadar Tesla araçları birer oyun satış mağazası olmasa da, rekabetten ayrılıyorlar. Bununla birlikte, AMD Ryzen tarafından desteklenen yeni oyunlar da eklenmeye devam ediliyor.

Başa dön tuşu