Evil West Çıkış Tarihi de Ertelendi

Evil West çıkış tarihi ertelenenlerin bir yenisi oldu. Lakin Yırtıcı Batı temalı aksiyon oyunu, bu noktada bir farklılık gösteriyor. O denli ki bu yıl bitmeden oyunu oynayabileceğiz. Ayrıntılar haberimizde.

Flying Wild Hog tarafından PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından yayınlanacak olan Evil West, Jesse Rentier karakterinin kıssasını anlatacak. Karanlık bir tehdidin Amerikan hududunu yok etmekte olduğu öyküye nazaran, çok bâtın vampir avcısı enstitüsünün son casuslarından birisi olarak biz ise hem insanlığın hem de Birleşik Devletler topraklarının kurtuluşa giden son umudu da kestirim edebileceğiniz üzere biz olacağız.

İster tek başımıza yahut bir arkadaşımız ile oynayabileceğimiz Evil West oyununda, tehlikeli birçok yaratık ile aksiyon dolu çabalara gireceğiz. Yer yer keşif de yapabilecek iken, bir yandan silahlarımızı ve avcılık araçlarımızı geliştirebilecek ve yeni destekler (perk) açabilecek ve kendi tarzımıza nazaran bir oyun tecrübesi oluşturabileceğiz.

Evil West Çıkış Tarihi İki Ay Gecikecek

Bildiğiniz üzere bu ortalar, erteleme haberleri sık sık gelmişti. Marvel’s Midnight Suns, ARC Raiders, The Lord of the Rings: Gollum ve Metal Slug Tactics derken, artık de sıra Evil West oyununa geldi. 20 Eylül 2022 olarak duyurulmuş olan çıkış tarihi, 22 Kasım 2022 olarak güncellendi.

Konuyla ilgili olarak bir toplumsal medya üzerinden bir bildiri yayınlayan Focus Entertainment, sunulan dayanak ve gösterilen anlayış için minnettar olduklarını söylüyor. Bununla birlikte oyuncuların, fragmanlar ve PAX East sırasında deneme fırsatı buldukları demo üzerinden yaptıkları geri dönüşlerin şaşırtan olduğunu da kelamlarına eklemeden geçmemiş.

Oyunun beklentileri karşılayabilmesi için Flying Wild Hog stüdyosu ile epeyce sıkı çalışıyorlarmış ve biraz daha cilalama yapmanın daha yeterli bir tecrübe sunacağına inanıyorlarmış. Bu bağlamda, Evil West’in tam potansiyeline ulaşabilmesi için de çıkış tarihini iki ay geriye almaya karar verdiklerini söylüyorlar.

İyi yanından bakacak olursak, fazladan birkaç ay daha beklemek çok da büyük dert olmayacaktır. Hele de birden fazla oyunun önümüzdeki 2023’e kaldığını düşünecek olursak, yeni yıla Evil West oynayarak girebileceğiz.

Başa dön tuşu