2019 yılının en iyi PlayStation 4 oyunları!

Final Fantasy XIV: Shadowbringers
Yeni Trust sistemi ile Warrior of Darkness olarak yeni bir seyahate çıkarken nefes kesici yeni yerleri keşfet, yeni oynanabilir ırkları aç, heyecan verici işlerde ustalaş ve kıymetli karakterlerle omuz omuza savaş!

NieR: Automata – Game of the YoRHa Edition
Dünya dışı istilacılar, makine ömür formlarını kullanarak apansız taarruza geçtiler. Bu çıkmazdan kurtulmak için savaşa yeni bir android asker tipi gönderildi: YoRHa mangası. Eleştirmenlerden tam not almış ödüllü NieR:Automata™, büyüleyici aksiyon dünyasını cazibeli bir kıssa ile incelikle harmanlayan yeni ve şahane bir aksiyon rol yapma oyunudur

Resident Evil 2 Remake
Yeni 3. şahıs görünümü kullanıp Raccoon City’nin zombi virüsü bulaşan bölgelerini keşfederken Leon Kennedy ve Claire Redfield için özel seferleri artık Capcom’un patentli RE Engine motoru ile geliştirilmiş olarak oyna. Yeni bulmacalar, kıssalar ve bölgeler hem yeni hem de tecrübeli hayranlara korkutucu yeni sürprizler getirecek!

Sekiro Shadows Die Twice
Sekiro™: Shadows Die Twice’ta vefatın eşiğinden kurtulan gözden düşmüş ‘tek kollu bir kurtsun’. Karanlık ve çarpık bir dünyada hayattan daha büyük düşmanlarla yüzleşirken Japonya’da 1500’lü yılların sonlarındaki Sengoku devrini keşfet. Ölümcül protez aletleri ve ninja yeteneklerini kullanırken kanlı bir çatışmada kapalılık, dikey zikzak ve ilkel baş başa çarpışmayı bir ortaya getir.

Başa dön tuşu