2019 yılında Avrupa’da en çok satılan oyunlar

Avusturya, Belçika, Danimarka, Almanya, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İtalya, Polonya, Portekiz, Rusya, Norveç, İsveç, İsviçre, Birleşik Krallık ve Rusya’dan toplanan datalar ile GfK Entertainment tarafından hazırlanan 2019’da Avrupa’nın en çok satan oyunları listesi, oyunların yalnızca fizikî kopya satışlarını referans alarak hazırlanmış bir liste olarak karşımıza çıkıyor.

FIFA 19
Call of Duty: Black Ops 4, God of War, Red Dead Redemption 2 üzere dev üretimleri geride bırakmayı başaaran EA Vancouver tarafından geliştirilen ve Electronic Arts şirketinin yayımcılığını yaptığı spor simülasyon görüntü oyunu olarak sunulan FIFA 19 GfK Entertainment’in paylaştığı bilgilere nazaran listenin birinci sırasında yer almayı başardı.

New Muhteşem Mario Bros. U Deluxe

Avrupa’da en çok satan oyunlar listesinde ikinci sırada yer alan 2 boyuttan 3 boyuta, platformdan, yarışa farklı biçimlerde kullanıcılara sunulan Üstün Mario serisinin köklerine dönüş yapan New Harika Mario Bros. U Deluxe oyunu içerisinde standart oyun ve New Muhteşem Luigi U genişleme paketiyle birlikte toplamda 160’dan fazla kısım yer alıyor.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto serisinin beşinci oyunu olarak karşımıza çıkan, Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayımlanan açık uçlu aksiyon-macera şekli görüntü oyunu Grand Theft Auto V, 17 Eylül 2013 tarihinde PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkmıştı.

Başa dön tuşu